Hier lees je wat anderen schreven over Artemis Fowl van Eoin Colfer
Onderaan kan je zelf commentaar geven

Op 20 januari 2014 schreef Ina Decaluwe:
  Dit boek is een echte aanrader,vooral voor diegenen die graag fantasie verhalen lezen. Doordat het anders is dan de meeste elfenverhalen, wordt het veel leuker om het te lezen. Het verhaal blijft spannend tot op het einde. Zeker lezen!

Op 07 mei 2013 schreef tijs liebrechts:
  Het boek las vlot en was gemakkelijk te lezen. Ik zou het zeker aanraden voor vlot lezers.Er zit spannende element in het verhaal die je doen nadenken en je eigen verhaal laten creëren.

Op 13 april 2013 schreef Elian:
  Een fijn boek. Er zit fantasie in maar toch ook sciencefiction en actie door de gevechten. En het fijne is dat je zelf begint te denken dat het nog echt is ook. Een boek dat een kind graag zou lezen maar een volwassenen ook.

Op 26 maart 2013 schreef Pieter-Jan:
  Het beste boek dat ik tot zover heb moeten lezen.

Op 08 december 2012 schreef brent:
  Goed boek. Spannend van begin tot eind. Een geweldig begin van een prachtige serie!

Op 26 oktober 2012 schreef Quynten Lepomme:
  Ik vond dat het boek vlot te lezen was, soms waren er moeilijke woorden, maar die wezen zichzelf wel uit. Artemis Fowl wil in dit verhaal een toverboek van de elfen stelen, daarvoor neemt Artemis Holly gegijzeld. Er komt dus al erg veel spanning in het boek voor. De schrijver probeert ervoor te zorgen dat je het boek blijft doorlezen. Als je de spanning in een grafiek zou moeten weergeven dan zouden er vele hoogtepunten zijn. Ik raad dit boek niet aan kinderen onder de 9 jaar, daar zouden ze niet veel aan hebben. Er komen vaak moeilijke woorden in voor waardoor je niet altijd even goed kan volgen. Dit boek bevat 263 pagina's. Zelf vind ik dit erg veel.

Op 29 mei 2012 schreef Gregory Langen:
  Ten eerste vond ik het boek vlot om te lezen. Soms was het moeilijk te begrijpen omdat de auteur gebruik maakte van moeilijke woorden. Ik hou van fantasieverhalen en daarom vond ik dit boek zeer leuk om te lezen, ook al lees ik niet graag. Ik dacht wel dat er wat meer magie in zou zitten maar dat was niet zo, dat was wel een teleurstelling. Ik vond dit boek wel te dik (264 blz). Hoewel dit boek over elfjes en trollen gaat is het een aanrader voor jong en oud.

Op 02 januari 2012 schreef Tine Arras:
  De boeken van Artemis Fowl zijn echt heel erg spannend en verrassend. Wat er ook gebeurt, de hoogontwikkelde elfentechnologie, samen met de toverkracht van elfenvriendin Holly Short en de technische ondersteuning van centaur Foaly helpen Artemis steeds uit de problemen. Ook als er reisjes door de tijd, dode mensen weer tot leven wekken en op een radioactieve trein springen op het programma staat. De boeken zijn erg meeslepend, ze sleuren je naar het einde en doen je verlangen naar meer.

Op 18 december 2009 schreef Ilias:
  Zo een goed boek!! heb het zesde deel nog altijd niet gelezen :(

Op 21 oktober 2009 schreef anoniem:
  Boring.

Op 04 september 2009 schreef Margot van Weijsten:
  Superleuk boek! Je leest alle drie de delen achter elkaar uit! Het is een onverspelbaar verhaal en dat maakt het heel spannend. Een echte aanrader!

Op 09 december 2008 schreef Bart Storck:
  Hele leuke boekenserie (vind hem in het Engels iets beter) vooral de nieuwste (The time paradox) is leuk vol actie en onverwachte wendingen.

Op 13 november 2008 schreef Mo:
  Nogal moeilijk maar wel spannend boek, soms nogal moeilijk te begrijpe!!!

Op 21 september 2008 schreef lisa:
  Ik vind het niet zo mooi, maar toch spannend.

Op 11 januari 2008 schreef boekenwurm:
  Een heel knap boek dat je in 1 keer uitleest!

Op 28 november 2007 schreef Manuel Maes:
  Gewoonweg super. Alles zit erin. Actie, spanning en vooral niet te vergeten véééél fantasie (hetgeen dit boek zo super maakt) mazzel!!!!!

Op 25 september 2007 schreef wout smekens:
  tof

Op 15 juli 2007 schreef mysterygirl:
  Artemis fowl is naar mijn mening een fantastische reeks . Er zit vanalles in: actie ; spanning ;magie en bovenalles raadsels. Voor de puzzelaars : de icoontjes onderaan de bladzijden zijn een raadsel dat het waard is om op te lossen...

Op 26 juni 2007 schreef Margot van Gils:
  heel veel fantasie en onwaarschijnlijke dingen maar op een goede manier geschreven

Op 16 februari 2007 schreef funny play:
  zeer leuk boek! zeker de andere boeken lezen!!

Op 16 februari 2007 schreef funnyplay:
  Zeer leuk boek, zeker de andere boeken ook lezen!

Op 20 september 2006 schreef Daan Franquet:
  Prachtig boek! De combinatie tussen werkelijkheid en fantasie is gewoonweg prachtig!

Op 17 augustus 2006 schreef Enide Lebrocquy:
  In het begin is het moeilijk om door te lezen, maar als je nu eenmaal aan het lezen bent gaat het wel goed vooruit. Soms heb je wel de neiging te stoppen met lezen maar dan moet je even doorbijten want elk boek heeft zijn positieve en negatieve kanten hè! Het is heel origineel, en voor mensen die van afwisseling houden in hun boek of boekentype is dit echt een aanrader want zo'n boek kom je niet zo vaak tegen.

Op 09 mei 2006 schreef Mattom:
  mijn vriend heeft dit gelezen en echt een aanrader :)

Op 02 april 2006 schreef allison geerts:
  Don’t judge a book by its cover. Dit is het levend bewijs daarvan. De gouden (!) en met glitter bezaaide kaft, doet meteen denken aan een of andere wannabe sf-roman met een hopeloze schrijver die meer in stripboekenwinkels rondhangt dan communiceert. Jeweetwel, à la startrek en stargate of was het nu Galaxy adventures. Het zal mij worst wezen. Dit boek echter is een rasechte fictieroman met een stevige dosis zwarte humor. Net zoals we het graag willen. Zoals op de cover staat : ‘Die hard met elfjes’. Het is moeilijk om zoiets te zetten zonder de verwachting hoog op te laten lopen. Het is niet meer en niet minder dan de cover voorschrijft. Natuurlijk is de kans dat je het boek uit de kast kunt halen zonder verblind te worden heel klein.

Op 10 oktober 2005 schreef Iemand:
  Ik las dit boek toen ik nog wat jonger was daarom is het ook moeilijk om te kunnen oordelen hoe goed dit boek was,vermits ik nu een andere kijk op dit soort boeken heb Maar dan nog blijft dit een fantastische trilogie!!

Op 19 september 2005 schreef s:
  het is een prachtig boek en ik heb het vervolg ook gelezen. Echt een aanrader!!!

Op 14 september 2005 schreef Annliesjeeeeuh:
  Gwoonweg fantastisch boek! Int begin vonnek et nie echt mooi, ma je moet gwoon eventjes doorbijten, en dan wordt het echt wel de moeite waard! Het boek is nog mooier als je de twee vervolgen van die prachtige trilogie leest! zeeeeeker doen!

Op 09 september 2005 schreef Blopivis:
  Ik heb dit boek gelezen, en ook de twee volgende delen.Ik vind het fantastische boeken! Vooral de manier waarop het hoofdpersonage verandert door de boeken heen.

Op 15 februari 2005 schreef Silva Van Aelst:
  Dit lijkt wel een moderne versie van The Lord of the Ring, maar stukken boeiender. Het boek bevat een heerlijke mix van onuitputtelijke fantasie, avontuur en niet te vergeten humor. Ik hoop dat er nog aardig wat vervolgdelen komen. Mooi is in elk geval dat ook de hoofdfiguur evolueert in zijn doen en laten.

Op 06 december 2004 schreef de ridder rookt:
  Het heeft wel degelijk iets te maken met magie nl. de kracht waarmee de elven schilden gebruiken bijvoorbeeld. Ook is het boek schitterend

Op 23 november 2004 schreef Michael de Cock:
  Schitterend boek. Het beschrijft perfect het verschil tussen fantasie en werkelijkheid. Het verhaal heeft ook iets dat werkelijk gebeurt zoals de ziekte van zijn Moeder beschrijft iets dat in de werkelijkheid gebeurt terwijl elven, Neutrino's niet echt bestaan.

Op 27 juni 2004 schreef musicon:
  Ik heb het boek gelezen en ik vond dat het eigenlijk bijna niets met magie te maken heeft. Ik vond het een afknapper...

Op 20 februari 2004 schreef zipah:
  ik heb dit boek niet gelezen, maar het vervolg erop is fantastisch. Het boek:artemis fowl, de eeuwige code leest zeer vlot en er is mega veel actie in. een echte aanrader.

Op 04 december 2003 schreef bracke cedric:
  super onnozel boek!!!!

Op 29 november 2003 schreef Blabla:
  Kei slecht en veel te moeilijk

Je naam:
Je e-mailadres:
Je commentaar:
Neem de cijfers uit de figuur over

Vernieuw figuur