Hier lees je wat anderen schreven over De verveling van de keeper van Dimitri Verhulst
Onderaan kan je zelf commentaar geven

Op 29 januari 2014 schreef Joachim:
  Ik vind dit een goed boek. Ik vind wel dat het een beetje langdradig is en moeilijk te volgen, vooral als je niet goed oplet. Als ontspannend boek zou ik dit niet lezen, want het is moeilijk om je aandacht er bij te houden. Ook is het boek grappig in sommige stukjes, maar de kaft toont dit niet aan. Verder is het einde nogal verwarrend, en is er precies geen plot of verhaallijn in het boek. Ze springen van de hak op de tak en het is niet zo samenhangend. Toch is het de moeite waard om te lezen.

Op 24 november 2013 schreef Douwe lambert:
  Doordat ik van voetbal houd, dacht ik dat dit wel een boek voor mij zou zijn. Maar het is een teleurstelling. Ze zeggen wel dat het hilarisch is maar dat is het niet. Het boek is van in het begin onsamenhangend. Dimitri Verhulst gaat van hier naar daar en dat kan wel voor verwarring zorgen. Het zijn wel maar 126 pagina’s maar toch duurt het lang voor je het gelezen hebt. Dat komt omdat het zo langdradig en saai is. Toen ik het boek in de bib was gaan halen, was mijn eerste gedachten dat het over voetbal van vroeger ging gaan. Dat kwam omdat de kaft van het boek grauw en grijs is. Nadat ik het heb gelezen gaat het eigenlijk over het wereldkampioenschap in 2034. Het is wel een leuk verhaal maar niet echt om je goed mee te ontspannen. Ik vind het geen aanrader voor andere lezers.

Op 18 november 2010 schreef Arne Min:
  Ik ben zelf ook doelman en maak het ook vaak mee. Enorme verveling tijdens een match dat anders zo vermoeiend, leerrijk, en amusant kan zijn. "De verveling van de keeper" is een van de weinige boeken die ik helemaal heb gelezen. Eens je begonnen bent is het moeilijk om te stoppen. De verveling van de keeper is een echte aanrader.

Op 13 november 2008 schreef [As]trid:
  Het is een heel goed boek. Er is echt over nagedacht! Bepaalde dingen moet je goed over nadenken. Bijvoorbeeld dat t in de maand okt is dat is de elfde maand voorin t boek die zinnetjes ook weer met 11 elf staat voor eenheid. Al die kleine dingen lees je over heen als je nu antwoorden geeft als dom en weet ik veel allemaal. Kijk bijvoorbeeld naar zijn naam. Het woord Eye zit er in oog dus. Hij heeft een eeuwige knipoog. Alles legt ie vast. Dat kun je weer verwijzen naar die schimmels. Daar word ook alles bij vast gelegd. Zijn broer is ie verloren en nou filmt hij alles om het niet kwijt te raken. Zo moet je eens nadenken over boeken, dat maakt t een stuk leuker. Ik ben totaal geenlezer maar dit boek vond ik heel goed!

Op 17 februari 2008 schreef Tijs Vanhevel:
  Ik vind het echt wel een grappig boek. Ik heb me goed geamuseerd tijdens dit lezen! Dit boek krijgt zeker 8/10 van mij! De subtiele humor die Dimitri Verhulst gebruikt, vind ik echt goed gevonden!! Als je voetbal maar niets vindt dan zal dit boek je zeker niet bevallen, maar als je zelf een beetje geļnteresseerd bent in voetbal en als je er beetje de geschiedenis van kent is dit zeker een aanrader!

Op 18 november 2005 schreef Valerie Claes:
  Ik ben zelf keeper in ee meisjesploeg!! soms komt er echt geen bal tot bij mij want onze ploeg is super!! het is oersaai als je een hele match staat te verkleumen van de kou! Ik ga het boek zeker lezen omdat ik der misschien nog iets van kan bijleren!! groetjessss

Op 21 oktober 2004 schreef christophe:
  Dit boek is pokke saai!!!!!

Op 15 oktober 2004 schreef christof:
  heel goed je moet dat lezen een aanrader zotjes hoor je lacht je een ongeluk

Op 06 oktober 2004 schreef george:
  Persoonlijk vind ik het niet echt een leesboek, het is meer een (voetbal-)documentaire. Niet dat er geen goede stukjes in zitten maar ik had er meer van verwacht. En ik vind het boek ook niet grappig, ondanks mijn hooggespannen verwachtingen.

Op 06 oktober 2004 schreef Peter Selie:
  Dimitri schrijft heel leuk en grappig, zijn fantasie breekt vele grenzen. Toch laat hij blijken dat Vlaanderen evolueert en een echte hel wordt. Voor mij krijgt dit boek een 8/10 en zelf misschien nog iets meer. Het is echt de perfectie en ik zou het natuurlijk niet beter kunnen. Sommige fragmenten zijn wat minder maar de meeste zijn van de betere soort.

Op 06 oktober 2004 schreef Diederik Dierick:
  We konden op school alleen maar het begin lezen, maar het ziet er in ieder geval wel een leuk en grappig boek uit (toch in het begin). Het leest allszins toch redelijk vlot. Thuis zal ik zeker nog wat verder lezen. Trouwens ook wel een goeie auteur! Zeker een aanrader, en laat je niet misleiden door de wat mindere kleurrijke kaft!

Op 06 oktober 2004 schreef eline:
  Het boek is soms moeilijk geschreven. Soms moest ik enkele zinnen een paar keer opnieuw lezen voor ik het begreep. Maar ik vind het wel tof wanneer ik eens over iets moet nadenken. De schrijver probeert op een humoristische en fantastische wijze de Belgen te beschrijven. Hij legt de nadruk op de gevoelens van de hoofdpersonage, de eenzaamheid wordt goed beschreven. Ik kan mij soms helemaal inleven in het verhaal en vind dingen terug in het boek die zich ook afspelen in mijn leven.

Op 06 oktober 2004 schreef robin carpels:
  Het boek is soms grappig (met enkele goeie versjes van Jean-Marie Pfhaff). De humor is soms moeilijk te begrijpen. het is een zeer subtiel boek met een onbegrensde fantasie, met verhalen die soms tot in de helft mogelijk zijn maar dan in de helft een ommezwaai hebben waardoor het verhaal op het einde nog vere van mogelijk is. Kortom, een aanrader.

Op 06 oktober 2004 schreef Pieter:
  Dom!!!!!!!!!!!

Op 06 september 2004 schreef Tinne:
  Van de drie boeken die geselecteerd waren voor de literatuurprijs van onze school (Het Leeslambje) eindigde dit boek laatst. Toch vond ik het boek helemaal niet slecht. Het boek is absurd en grappig maar heeft een hoog literair gehalte. Dimitri Verhulst gebruikt op een subtiele manier humor om de maatschappij aan te klagen. Zeker de moeite waard om te lezen als je het mij vraagt!

Op 27 april 2004 schreef jhonny:
  redelijk goed maar soms vind ik het ook slecht

Op 31 maart 2004 schreef kelly:
  ik zie dat meestal aan de kaft of dat het leuk is het is hier vol humor maar dit kaft ziet er somber uit maar het is grappig ik denk dat de schrijf nog niet zo oud is ik vraag me af waarom zo een sombere kaft niet dat ik de schrijver iets verwijt ,maarhet is volgens mij wel waar

Op 16 maart 2004 schreef veys:
  redelijk zotjes

Op 19 november 2003 schreef tom de schalk:
  hij schrijft heel humoristisch, zijn fantasie kent geen grenzen hij subtiel blijken dat een vlaanderen dat evolueert naar extreeem- rechts een regelrechte hel word

Op 18 november 2003 schreef Ruud:
  Dimitri Verhulst schrijft heel humoristisch, zijn fantasie kent geen grenzen. Toch laat hij subtiel blijken dat een Vlaanderen dat evolueert naar extreem-rechts een regelrechte hel wordt.

Je naam:
Je e-mailadres:
Je commentaar:
Neem de cijfers uit de figuur over

Vernieuw figuur