Hier lees je wat anderen schreven over Stefan Everts, wereldkampioen van Willy Dewolf
Onderaan kan je zelf commentaar geven

Op 28 maart 2013 schreef Ashley:
  Mooi boek.

Op 15 maart 2013 schreef Eline:
  Het is wel eens leuk om een boek te lezen over een bekend iemand. Zo zie je maar dat ook bekendheden het niet gemakkelijk hebben. En dat ze zeker veel moeten doen om iets te bereiken en bekend te worden. Ik vond het een goed boek. Of ik nog boeken ga lezen van deze sportjournalist weet ik nog niet, misschien toevallig.

Op 13 mei 2005 schreef pino:
  mooi boek , zelfs geoffrey vond hem mooi voor zijn boekententoonstelling

Op 13 mei 2005 schreef nicolas:
  hier zit ik nu .... met geoffrey in de computerklas info op deze site aan het zoeken en het napraten over de farenheit dag op school. Geoffrey maakte een mooie doos met een miniatuurcrossbaan erin:iedereen vond dit mooi . ook kwam een bekende schrijfster op die dag : met name Katrien Verveale van o.a dwaalgast en andere boeken . leuke dag !!

Op 13 mei 2005 schreef geoffreyjanssen:
  Ik vondt het het beste boek dat bij me paste! Want ik ben een motorfan en ik heb ook een cross. (DERBI) Het boek was intressant en heel dun. Jammer dat er niet veel foto's instonden. Ik heb ook een opdracht moeten maken met fahrenheit 451 . Ik heb in een schoendoos een crossparcour gemaakt met brommertjes. (heel mooi) dag.

Op 03 maart 2005 schreef neilson roosendans:
  een aanrader voor alle motor fans

Op 31 januari 2005 schreef kskboy:
  ik lees nooit een boek, maar nu moest ik er een lezen voor school. hoewel ik niet graag lees vond ik het een zéér mooi en dun boekje.

Op 06 oktober 2004 schreef olivier mussche:
  ik vind dat het boek zeer mooi en gestructureerd geschreven is. Het boek geeft je een duidelijk beeld over de levensloop van de beste motorcrosser ter wereld. Zo weet je eens dat het leven als topsporter allesbehalve alleen om geld en geluk draait. Zijn vader heeft hem heel streng en punctueel opgevoed en dat heeft van hem een getallenteerd motorcrosser gemaakt.

Op 06 oktober 2004 schreef vandersteen:
  Het is een fenomenaal boek. Het is echt niet dik, maar toch met een volledige inhoud. Ik heb het boek zelf thuis liggen en het is echt een zeer informatief boekje over de motorcross en over het leven van Stefan Everts en over hoe hij geëvolueerd is en het helemaal met hulp van zijn naaste omgeving, gemaakt heeft.

Op 23 september 2004 schreef oliver quix:
  super boek het was echt een goed boek en daarom heb ik dat boek meerdere keren uit gelezen

Op 21 september 2004 schreef luuk Dubala:
  Geweldig he Motorcross.

Je naam:
Je e-mailadres:
Je commentaar:
Neem de cijfers uit de figuur over

Vernieuw figuur