Hier lees je wat anderen schreven over IJskoud van Pete Hautman
Onderaan kan je zelf commentaar geven

Op 14 april 2013 schreef Nick:
  Het was tof om eens een boek te lezen over een alledaags onderwerp zoals pokeren. Ik heb echt van het boek genoten en heb het in een ruk uitgelezen.

Op 17 maart 2013 schreef Ruben Joosen:
  Ik vond dit een zeer goed boek. Ik moet toegeven dat ik normaal zeer weinig tot niet lees, maar toen ik aan dit boek begon, kon ik niet meer stoppen met lezen. Het boek is zeer goed en bondig verteld en je kan je er helemaal in inleven. Hoe beschreven staat wat hij voelt en wat hij doet raakt je wel. Het boek is vlot en natuurlijk geschreven, zo laat de auteur je inleven in zijn verhaal en dat is bij deze geslaagd.

Op 16 maart 2013 schreef Jordi :
  Het boek leest heel erg vlot en het houdt je aandacht erbij. Het verhaal is erg levendig geschreven en je kan je goed inleven in de gevoelens van Denn. De schrijver kende duidelijk iets van poker en dat heeft hij dan ook goed kunnen weergeven in het boek. Het is een realistisch boek over de grote mensenwereld en volwassen worden. Het boek is dan ook geschikt voor jongeren en ook nog jonge volwassenen. Ik vond het een heel goed boek en ben blij dat ik het gelezen heb. De titel is ook perfect gekozen want om een topspeler te zijn moet hij zijn gevoelens aan de kant zetten en ijskoud zijn. De titel in het engels is Pokerface en dat past ook goed bij het boek natuurlijk, want om te winnen moet Denn zijn pokerface opzetten. Je verwacht dat hij definitief zal stoppen met pokeren, maar het open einde verraadt dat hij er nog veel verder in zal gaan nu zijn mama opnieuw getrouwd is en verhuisd is. Al bij al een heel goed boek.

Op 29 december 2011 schreef Anouk VDV:
  Het is een meeslepend boek dat je in 1 keer kan uitlezen.

Op 19 januari 2010 schreef Melody:
  Het is een leuk vlot boek, je kan ook wel merken dat de schrijver zelf ook verstand heeft van pokeren (is zijn hobby), het boek heeft wel een open einde, daar moet je van houden en je kan het op meerdere manier interpeteren (ligt er waarschijnlijk aan hoe je het verhaal bekijkt)... Maar zeker de moeite waard! :)

Op 09 november 2009 schreef Arno Blancke:
  Ik vond het boek mooi om te lezen. 't Is een keer iets anders het onderwerp poker. Vind ik wel leuk, want poker vind ik een leuk spel. Dus als die jongen durft te gokken en er dan ook nog eens veel geld mee wint, dan vind ik dat zot!!

Op 31 oktober 2009 schreef Chloé:
  Ik heb dit boek gelezen, maar het heette pokerface en het was van de zelfde schrijver. Ik vind het boek wel goed maar het heeft een dom einde.

Op 30 mei 2009 schreef William vors:
  Het boek vind ik niet erg goed, de kaft slaat op niets en het pokeren is niet goed uitgelegd. Het boek wordt is saaie stukken verteld en is geen geheel. Het heeft me echt verveeld. Ik vind Denn maar een saai hoofdpersonage toen hij in elkaar geslagen werd, durfde hij niets te doen.

Op 04 augustus 2006 schreef Marlies Braeken:
  Ik vond dit boek echt heel mooi !! Hoe de jongen zich voelt staat er goed uitgedrukt en je kan het verhaal tot in de puntjes meevolgen. Soms kan het ook even saai zijn, maar daarna wordt het toch weer spannend, echt een aanrader !

Op 04 november 2005 schreef Hanske:
  Ik vond het echt een goed boek. Het leest heel vlot. Je wilt het gewoon in 1 keer uitlezen.

Je naam:
Je e-mailadres:
Je commentaar:
Neem de cijfers uit de figuur over

Vernieuw figuur